Hoe iemand op Snapchat te blokkeren

  • Mark Freeman
  • 0
  • 2595
  • 732

Snapchat is een sociaal netwerk dat het beste de meest gewone gesprekken 'face to face' weerspiegelt. Het kan worden bekeken door het prisma van kostbare momenten, zoals reizen, gesprekken, vieringen, familiemomenten… Of als alledaagse handelingen die van korte duur zijn en herinneringen worden. Levensmomenten worden slechts een Snap - die verdwijnt. Ze komen van nature naar ons toe, evenals de liefde om deze applicatie te gebruiken.

Een Snapchat-app voor het delen van multimedia-inhoud die snel verdwijnt nadat je het hebt gelezen, heeft een slechte reputatie. Het is vanwege de heersende wereldopvatting dat het alleen dient voor de uitwisseling van provocerende foto's. Net als bij andere diensten is het fotograferen of filmen van een korte videoclip (10 seconden) de essentie. U kunt uw inhoud met vrienden delen, zodat de inhoud na opening maar één keer te zien is. U kunt een foto maken met korte en video-opname door lang op de cirkel te drukken die zich in het onderste deel van het paneel bevindt.

Nadat u de inhoud heeft gemaakt, kunt u er tekst op schrijven of er iets op tekenen. Geef ten slotte de duur van de inhoud op, wat betekent dat wanneer uw vriend die inhoud eenmaal opent, hij deze niet meer kan zien. Klik op de pijl en selecteer de ontvanger en de inhoud wordt naar de ontvanger gestuurd. Verder staat op hen wanneer ze de inhoud zullen openen en of deze de antwoorden op je Snapchat zal geven.

Snapchat biedt, net als de meeste andere sociale-mediatoepassingen, een gemakkelijke functie om iedereen te blokkeren die je irriteert. En het is een handige optie, vooral als veel mensen je irriteren en met wie je geen enkele vorm van inhoud wilt delen of ontvangen.

Als je geïnteresseerd bent op welke manier je iemand in Snapchat kunt blokkeren ...

Hier leest u hoe u iemand op Snapchat blokkeert

  1. De eerste stap is om de Snapchat-applicatie op je telefoon te openen. De blokkeeroptie is alleen mogelijk door de Snapchat-applicatie en niet door een website.
  2. In de rechter benedenhoek van het scherm in de Snapchat-applicatie bevindt zich het vervolgkeuzemenu. Als u op deze knop klikt, wordt een lijst met vrienden geopend.
  3. Door door de lijst met vrienden te scrollen, kunt u de persoon zoeken en selecteren die u wilt blokkeren.
  4. Door op de naam van een vriend te klikken die u wilt blokkeren, worden de drie opties weergegeven. Zowel op iOS- als Android-apparaten is de derde optie "Blokkeren". Klik op de knop Blokkeren om de vervelende persoon te blokkeren.
  5. Wanneer je terugkeert naar je vriendenlijst, zul je zien dat de persoon die je hebt geblokkeerd een groot rood VERGRENDELD-pictogram boven haar naam heeft.
Via: snapchat.com

Een gebruiker van Snapchat heeft echter het recht om iets aan je contactenlijst toe te voegen, zelfs als je niet op de hoogte bent van dergelijke acties. Als je niet weet waar ze iets toevoegen of als je gewoon geen foto's met ze wilt delen, kun je die persoon ook blokkeren. Houd uw Snapchat-geschiedenis privé door een aantal eenvoudige en efficiënte stappen te volgen.

Hoe u een gebruiker kunt blokkeren die zich bij u heeft aangemeld

1 stap: Als u een melding ontvangt dat iemand u aan zijn contactenlijst wil toevoegen, selecteert u de optie Ik heb toegevoegd.

2 stap: Ga naar de samengestelde lijst en zoek de naam van de persoon.

3 Stap: Zodra u de naam van deze persoon heeft gevonden, raakt u het tandwielpictogram aan dat aan de rechterkant van de naam wordt weergegeven.

4 Stap: Klik op de optie om deze persoon te blokkeren en vast te houden om meer snaps te kunnen verzenden of uw geschiedenis te bekijken.

Verder lezen: Hoe weet je of iemand je op Snapchat heeft geblokkeerd?

Mensen zullen geen meldingen ontvangen die al op uw blokkeerlijst staan. Ze zullen begrijpen dat je ze hebt geblokkeerd wanneer ze hun contactenlijst controleren - je naam zal daar niet verschijnen. Bovendien, zodra u iemand blokkeert, zal uw activiteit niet langer de kracht van de andere persoon tonen.

Snapchat houdt de geschiedenis bij van alle personen die zijn geblokkeerd, wat een handige functie kan zijn om fouten op te lossen ... De volledige lijst van personen die Snapchat zijn geblokkeerd met de tijd die beschikbaar is in het configuratievenster. Het is een handig hulpmiddel als u een aantal van uw contacten wilt ontgrendelen of per ongeluk een vriend hebt geblokkeerd.

Om de lijst met geblokkeerde contacten te bekijken, tik je op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van je profiel. U krijgt een vervolgkeuzemenu. Ga naar Accountacties en kies Vergrendeld. Op deze manier zie je een lijst met alle geblokkeerde Snapchat-gebruikers. Door op het X-teken te drukken, worden mensen onmiddellijk ontgrendeld en kunnen ze de teksten en afbeeldingen opnieuw verzenden.





Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

De meest interessante artikelen over liefde en relaties die je leven ten goede zullen veranderen
De toonaangevende lifestyle- en cultuurwebsite. Hier vind je veel nuttige informatie over liefde en relaties, lifestyle, mode en beauty